top of page

Hinnasto

Pin-up potrettipaketti (kesto n.3h) sisältää :

Meikin ja kampauksen:

- Kynsien lakkauksen säihkyvän punaisiksi   

- Klassisen pin-up-meikin 40-50-luvun tyyliin  

- 40-50-luvun tyylin mukaisen kampauksen

 

Stailauksen ja rekvisiitan:

- Asukokonaisuuden toiveidesi ja mittojesi mukaan, valittavissasi on aitoa laadukasta vintagea ja tasokkainta uustuotantoa

- Kengät, käsineet, hatut ja muut asusteet täydentävät autenttisen lookin

- Käytössäsi myös Belle Modesten ammattitaidolla valmistamia korsetteja

-Tarvittaessa voimme myös hankkia tai valmistaa osia asukokonaisuuteesi 

 Kuvauksen:

- Inspiraatiohetken pin-up-kirjallisuuden parissa, yksityisen kuvaustilanteen sekä ohjauksen poseeraukseen

- Valitsemasi parhaan kuvan korkealaatuisen ja yksilöllisen jälkikäsittelyn

- Lisäksi tunnelmaan virittävän musiikin, lasin kuohuvaa ja pientä naposteltavaa

- Kaikki kuvauksiimme osallistuneet asiakkaat saavat alennuskupongin Korsettiliike Belle Modesteen sekä lahjapussukan joka sisältää tietoa yhteistyökumppaneistamme sekä apua arjen pin-up glamourin saavuttamiseksi

Kuvaus sisältää noin 50 koevedosta. Asiakas saa itse valita parhaan otoksen, joka viimeistelyn jälkeen lähetetään digitaalisena suurimmassa mahdollisessa koossa. Kuvasta voi kehittää valokuvausliikkeessä vedoksia, ja koevedoksista on mahdollista teettää lisäkuvia hintaan á 60€. Mikäli haluat useamman lisäkuvan, kysy edullisempaa pakettihintaa! 

PinUpHelsinki® ei julkaise kuvia ilman asiakkaan suostumusta. 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvauspäivien ulkopuoliset polttari- ja yksittäiskuvauksien aikataulut sopimuksen mukaan! Eksklusiivinen paketti maksaa 594€ ja sisältää:

- Täydellisen pin-up meikin  

Maskeerajamme antaa myös meikkivinkkejä ja opastaa pin-up meikin tekoon kotioloissa

- Tyyliin sopivan kampauksen toiveidesi mukaan

Polttarisankari saa myös ideoita helppohin pin-up tyylisiin kampauksiin ja niksejä miten tuoda kampauksella glamouria arkeen

- Yhdestä kolmeen lookkia mieltymyksiesi ja vartalosi tai vaikka jonkun tietyn teeman mukaan. Valittavanasi on aitojen vintage alusasujen lisäksi esimerkiksi herkullisia uimapukuja, mekkoja, Belle Modesten kurvikkaita korsetteja ja tietenkin paljon pin-up kuvista tuttua rekvisiittaa; naamioita, päivänvarjoja, parfyymipulloja jne.

-ammattitaitoisen ohjauksen valokuvaustilanteessa. Käytössäsi on paljon kuvamateriaalia josta voit hakea ideoita poseeraamiseen, jonka lisäksi kuvaajamme opastaa kuvattavaa ja neuvoo myös miten tuoda esiin parhaat puolensa ja onnistua kuvissa muissakin tilanteissa.

Studio on kokonaan polttariseurueen omassa käytössä. Tarjoamme pullollisen kuohuvaa ja kaikille myös pientä naposteltavaa, tunnelman virittävän musiikin kanssa tietysti! Kuvauksesta saa itselleen noin 60 koevedosta, joista valitaan yhdessä valokuvaajan kanssa kaksi parasta otosta. Viimeistellyt kuvat lähetämme korkearesoluutioisena sähköpostitse.

Muistoksi hauskasta polttaripäivästä otamme vielä yhteiskuvan koko seurueesta! Kuvaan saa lainata pin-up-rekvisiittaamme: viuhkoja, päivänvarjoja, ym.

Kysy myös mahdollisuutta Belle Modesten korsettisovitukseen seurueelle.

Studiollamme on hyvin varusteltu keittiö ja oleskelutilaa isommallekin ryhmälle.

439€

594€

Ehdot & ohjeita

 * Kerrothan varauksen yhteydessä koko nimesi ja puhelinnumerosi. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, jonka eräpäivä on n.1 viikko ennen kuvauspäivää. Kuvausmaksu palautetaan asiakkaalle peruutuksen sattuessa vain lääkärintodistusta vastaan.

 

* Saavuthan studiolle kuvauspäivänä täsmällisesti. Myöhästyminen on pois sinulle varatusta ajasta tarkan kuvausaikataulun vuoksi.  

 

* Ilmoitathan hyvissä ajoin (viim. viikkoa) ennen kuvauspäivää mittasi stailaajallemme (rinnanympärys, vyötärönympärys, lantionympärys, pituus, kengän koko) osoitteeseen: pinuphelsinki(at)gmail.com.

 

* Asiakkaillamme on täydet oikeudet kuvien käyttöön. Niiden muokkaaminen ja myyminen on kuitenkin kiellettyä. PinUpHelsinki käyttää kuvia vain asiakkaan luvalla.

 

* Jotta saavuttaisimme parhaimman lopputuloksen meikin suhteen, tulethan paikalle täysin puhtain kasvoin. Suosittelemme myös kuorimaan ihon muutamaa päivää ennen ja kosteuttamaan huulet. Meikki noudattelee Pin-Upin kulta-aikaa (40- ja 50-lukua), mutta kerrothan toki toiveistasi niin luomme sinulle unelmiesi mukaisen lookin. Perinteinen pin up-meikki tuo kasvoillesi kuulaan ja hehkuvan pohjan, näyttävät siipimäiset kulmat, dramaattiset rajaukset tuuhein tekoripsin sekä täyteläiset punaiset huulet. Huolehdithan myös, että hiuksesi ovat puhtaat esim. edellisenä iltana pestyt.

bottom of page