Mitä tarjoamme?

Tule kokemaan päiväsi Pin-Up tyttönä!

Päivän aikana saat nauttia poseerauksesta valokeilassa, ammattitaitoisesta ja ohjaavasta kuvauksesta, mittojasi vastaavasta stailauksesta sekä pin upin kulta-ajan tyyliin viimeistellysti tehdystä kampauksesta ja hehkuvasta meikistä.

Päivän aikana tarjolla pientä purtavaa sekä virvokkeita ja tarjoamme myös lasillisella kuohuvaa.

 

Kuvauspäivään voit tulla yksin mutta järjestämme kuvauksia myös esim. ystävyksille, valmistuville, polttarisankareille, pareille ja kaikille, joita herkullinen pin-up-tyyli kiehtoo!

 

Pin-up päivä on myös oiva hemmottelulahja kullallesi, räväkkä 50-vuotis lahja äidillesi tai anna valmiit kuvat hääaamunasi yllätyksellisenä huomenlahjana!

Kysythän myös lahjakorttia kuvauksiimme!

 

Studiomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Museokatu 36.

Tiimissä mukana valokuvaaja Jirina Alanko, tyyliasiantuntija Fiona Timantti ja maskeeraaja/kampaaja Joy Licious.

Team PinUpHelsinki®

Stailaaja ja rekvisiittavastaava Fiona Timantti hullaantui vintage tyyliin ja alkoi kerätä vintage vaatteita ja asusteita teini-ikäisenä. Keräilyn tuloksena syntyi kattava vaate- ja asustekokoelma jonka helmiä nyt tullaan näkemään pin-up kaunottarien yllä kuvauksissa. Vuosien kiinnostus menneiden vuosikymmenten tyyliin on tuonut vankan osaamisen ja tarkan silmän juuri oikean tyylin ja autenttisen kokonaisuuden luomiseen.

Fiona on opiskellut vaatetusalaa seitsemän vuotta (artesaani, teatteripukujen valmistaja, modisti) ja on erikoistunut päähineisiin ja hattuihin ja työskennellyt myös mm.teatteri- ja elokuvatuotannoissa.

Fiona toimii myös modistina, puvustajana sekä Helsinki Burlesquen DJ:nä.

Valokuvaaja Jirina Alanko on innokas vintage-harrastaja, joka rakastaa vanhan ajan glamouria niin omassa tyylissään kuin valokuvissaan. Vuonna 2010 intohimo vintagea kohtaan johdatteli Jirinan sekä kaksi muuta vintage-harrastajaa perustamaan yhteisön Fintage, jonka keskeisenä tavoitteena on koota harrastajat yhteen.Valokuvaamisen hän aloitti vuonna 2006 ja hyvin pian hän alkoi myös tutustua muotokuvauksen historiaan, joka on hänen erityisosaamisaluettaan. Jirina on valmistunut valokuvaajaksi Lahden Muotoiluinsituutissa ja työskentelee aktiivisesti erilaisten video- sekä valokuvaprojektien parissa.

Meikkaaja Joy Licious ihasteli I Love Lucy sarjan päätähteä Lucille Ballia tv:stä ala-asteikäisenä. Pari vuosikymmentä myöhemmin Joy löysi pin-up harrastajat autotapahtumista sekä burleskilavojen yhteydestä ja vanha ihastus löysi jälleen hänen sydämeensä. Joy oli yksi Pin-Up Finland kilpailuun tuottajista vuosina 2013 ja 2014 ja sen jälkeen hän onkin monenlaisen kokeilun kautta löytänyt itselleen rakkaan ja innostavan ammatin.

Joy valmistui meikkaajaksi International Maker Academystä vuonna 2014 ja on pin-up kuvausten ohessa tehnyt töitä myös mm. televisiossa.

Valokuvaaja Maria Kimalle on monipuolinen kuvaaja. Marian kuvat koostuvat ripauksesta fantasiaa, palavasta intohimosta tallentaa kauneutta kuviin ja vahvasta osaamisesta niin kuvauksen kuin editoinninkin osalta. Hänen persoonansa saa kuvattavat rentoutumaan ja nauttimaan olostaan kameran edessä. Marian kuvaamia kuvia on ollut esillä muun muassa monen burleski- ja pinup-artistin sivuilla. Hän on ilolla tulossa mukaan PinUp Helsingin arvostettuun tiimiin.


(Kuva: Michael Ekblom)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now